The Grinch (dub)
1h 26min
8,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
The Grinch
 

Elokuvan alussa nähdään Kätyrit -lyhytelokuva: Keltainen on uusi musta.

Äkäpussi Grinch aikoo varastaa joulun, mutta pienen tytön joulumieli sulattaa hänen sydämensä. Illuminationin ja Universal Picturesin kahdeksas pitkä animaatioelokuva on hauska ja lämminhenkinen tarina joulun hengestä ja sinnikkyydestä, joka pohjautuu Dr. Seussin tunnettuun lastenkirjaan.

Grinch (originaaliversion äänenä Benedict Cumberbatch) asuu kotiluolassaan seuranaan vain uskollinen koiransa Max. Luola on täpötäynnä erilaisia keksintöjä ja vekottimia, joilla päivittäiset askareet sujuvat mukavasti, eikä omissa oloissaan viihtyvän Grinchin tarvitse poistua kotoaan juuri koskaan, lukuun ottamatta ruokaostoksia.

Joulun aikaan naapurikylän asukkaat häiritsevät Grinchin rauhaa vuosi vuodelta suuremmiksi ja äänekkäämmiksi paisuvilla jouluhössötyksillään. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina ja pyydystää jopa vastahakoisen poron rekeään vetämään.

Samaan aikaan kylässä pieni tyttö suunnittelee ystävineen kepposta joulupukille. Hän haluaa napata joulupukin kiittääkseen tätä yksinhuoltajaäitinsä saamasta avusta. Kun joulu lähenee, lasten hyvää tarkoittavat aikeet joutuvat törmäyskurssille Grinchin katalien suunnitelmien kanssa.

Scott Mosier, Yarrow Cheney

Perustuu Dr. Seussin lastenkirjaan

Suomeksi dubatun version äänirooleissa: 
Grinch - Markus Niemi
Pormestari - Aira Samulin
Akseli - Vilppu Uusitalo
Pikkelsbaum - Mikko Penttilä
Donna - Elsa Saisio
Ruupertti - Taneli Vaittinen
Cindy-Loy - Mimmi Laiho
Issu - Sunja Hyde
Ossi - Ohto Heiskanen
Kertoja - Petrus Kähkönen

Levitys: Finnkinon teatterilevitys
 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com