Hans Zimmer Live in Prague
2h 20min
15,00 €
 
Hans Zimmer – Live in Prague
 

Hans Zimmerin upea ja kiitelty Euroopan kiertueen konsertti päästään kokemaan lokakuussa Suomen elokuvateattereissa! Prahan O2 Arenan lavalla nähdään Zimmerin mukanaan tuomat 72 muusikkoa: huippuelämyksen takaavat kuoro, sinfoniaorkesteri sekä tarkasti valikoitu taustabändi, jossa mukana The Smithsien Johnny Marr ja muita palkitun säveltäjän läheisiä työkavereita.

Konsertissa yleisö pääsee nauttimaan Zimmerin vertaansa vailla olevan uran musiikillisista kohokohdista. Urallaan hän on työskennellyt arvostettujen elokuvaohjaajien rinnalla, kuten Ridley Scottin, Michael Bayn ja Christopher Nolanin kanssa, ja konsertissa kuullaan musiikkia mm. Pirates of the Caribbean, Leijonakuningas, Gladiaattori ja The Dark Knight -elokuvista.

Spektaakkelissa on ennennäkemätön, huipputason valotuotanto, se on visuaalisesti tyrmäävän upeaa katsottavaa sekä siinä on uusinta tekniikkaa hyödyntävä äänentoisto. Konsertissa elokuvamusiikin ystävä pääsee kokemaan maestron työssään. Lisäksi elokuvateatterikatsojia hemmotellaan Zimmerin haastattelulla, jossa pääsemme tutustumaan säveltäjään, joka on Hollywoodin isoimpien elokuvien musiikin takana.

Vain yksi esitys!

Huom. esityksessä ei ole suomenkielistä tekstitystä!

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com