My Little Pony Elokuva (dub)
1h 39min
8,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
My Little Pony: The Movie
 

Puhuttu suomeksi!

MY LITTLE PONY ELOKUVA vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa!

Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

TUTUT HAHMOT

PINKIE PIE

Pirtsakka Pinkie Pie on vilkas ja puhelias poni, joka suunnittelee aina kaikista riemukkaimmat bileet. Hassuttelua yli kaiken rakastava Pinkie Pie saa ystävänsä tikahtumaan nauruun vakavissakin tilanteissa.

FLUTTERSHY

Kiltti Fluttershy hurmaa kenet tahansa herttaisuudellaan ja reiluudellaan – oli kyseessä sitten maailman pienin ötökkä tai hurjista hurjin myrskyolento. Fluttershy ei aina muista uskoa itseensä, mutta hänen vahvuutensa tulevat esille silloin, kun ystävät ovat pulassa.

RAINBOW DASH

Rainbow Dash rakastaa lentää – hurjan nopeasti! Muut ponit ihailevat vauhdikkaan Rainbow Dashin nopeutta, ketteryyttä ja itsevarmuutta. Tämä vallaton poni ei kaihda haasteita ja hyppää innolla mukaan seikkailuun kuin seikkailuun.

PRINSESSA TWILIGHT SPARKLE

Twilight Sparkle on ponien johtaja, joka rakastaa oppimista ja kirjoja. Tärkeintä Twilight Sparklen elämässä ovat kuitenkin ystävät: hyväsydäminen poni pitääkin huolen siitä, ettei kukaan jää ilman ystävää. Ystävyyden prinsessana tunnettu Twilight Sparkle tekee mitä vain puolustaakseen muita.

RARITY

Muotia rakastava Rarity nauttii elämän kauneimmista puolista. Hänen lempipuuhaansa on suunnitella upeita muotiluomuksia muille poneille. Vaikka diivamaiset elkeet ottavat välillä vallan, Rarityn sydän on puhdasta kultaa. Rarity ei koskaan jättäisi ystäviään pulaan!

APPLEJACK

Maaseudun laitumilla laukkaava Applejack on kaikista poneista maanläheisin, neuvokkain ja luotettavin. Applejack voi olla välillä hieman jääräpäinen, mutta hänen ystävänsä voivat aina luottaa hänen kekseliäisyyteensä.

SPIKE

Tulta hönkivä pikkulisko Spike saattaa muistuttaa muita lohikäärmeitä, mutta hän on aivan omanlaisensa otus. Kukaan ei oikeastaan tiedä, mistä Spike on tullut, mutta se ei haittaa. Kaikki kuitenkin tietävät Spiken olevan ponien uskollinen ystävä.

UUDET HAHMOT

MYRSKYKUNINGAS

Hurja Myrskykuningas hallitsee rautaisella otteella Equestrian pohjoispuolella siintäviä maita. Nyt häijy ja vähän vinksahtanut kuningas on suunnannut katseensa pikkuponien laidunmaille…

TEMPEST SHADOW

Tempest Shadow on yksisarvinen, joka on menettänyt taikavoimansa ja sarvensa. Katkera Tempest Shadow on liittynyt ilkeän Myrskykuninkaan joukkoihin, sillä hän luulee poniystäviensä hylänneen hänet. Tempest Shadow uskoo saavansa taikavoimansa takaisin, jos hän auttaa Myrskykuningasta punomaan katalia juonia.

GRUBBER

Mopsia muistuttava Grubber on väkivahvan taisteluklaanin siilisoturi. Hän on kuitenkin soturiksi hirveän pienikokoinen. Nokkeluutensa avulla Grubber on voittanut Myrskykuninkaan luottamuksen ja päässyt viheliään valtiaan apuriksi. Aurinkoisista lomapäivistä haaveileva Grubber on silti pohjimmiltaan hyväsydäminen.

KUNINGATAR NOVO

Meriponien kuningatar Novo hallitsee hyvyydellä merenalaista Seaquestria-valtakuntaa. Valtameri suojelee leväherkuista nauttivaa kuningatarta ja tämän alamaisia pahuudelta. Lempeä kuningatar Novo tekisi mitä tahansa Skystar-tyttärensä ja alamaistensa takia.

PRINSESSA SKYSTAR

Valtameren syvyyksissä syntynyt prinsessa Skystar on kyllästynyt teeskentelemään, että simpukankuoret ovat hänen ystäviään. Uusia ystäviä ja seikkailuja kaipaava puhelias Skystar onkin haltioissaan, kun Mane Six -ponit löytävät hänen vedenalaisen kotinsa.

CAPPER

Sulavasanainen kultakurkku Capper oli ennen uljas aristokraatti, mutta luihun Myrskykuninkaan huijaamana hän menetti maineensa ja mammonansa. Nyt tämä katti petkuttaa herkkäuskoisia tovereitaan salamannopeiden käpäliensä ja vikkelän häntänsä avulla. Capper ei kuitenkaan ole pohjimmiltaan pahansuopa.

KAPTEENI CELAENO

Kapteeni Celaeno ja hänen miehistönsä olivat urheita seikkailijoita, kunnes kiero Myrskykuningas astui heidän laivaansa ja pakotti heidät viestinviejikseen. Kun karaistunut kapteeni Celaeno kohtaa ponit, vapaus ja suuret seikkailut alkavat jälleen kutsua häntä.

SONGBIRD SERENADE

Songbird Serenade on Equestrian suurin poptähti, jolla on enkelin ääni. Taitava esiintyjä on aina valmiina juhlistamaan ystävyyden taikaa. Kaikkien ihailema superstara seisoo heikkojen puolella ja rakastaa uskollisia fanejaan yli kaiken.

 

Rita Hsiao, Meghan McCarthy

Suomenkieliset äänet:

Applejack: Annituuli Kasurinen
Big Mac: Markus Bäckman
Celestia: Katja Aakkula
Fluttershy: Susa Saukko
Pinkie Pie: Saara Lehtonen
Rainbow Dash: Katja Sirkiä
Rarity: Taru Tikkanen
Spike: Sari Ann Stolt
Twilight Sparkle: Henni-Liisa Stam
 
Muut äänet: Hanna Kaila, Mika Nuojua, Raili Raitala, Sasu Moilanen, Markus Niemi, Petrus Kähkönen, Rauno Ahonen, Tuukka Leppänen, Mia Renwall, Pinja Sanaksenaho, Sanna Majuri, Yasmine Yamajako
 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com