Robinson Crusoe (3D dub)
1h 30min
10,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Robinson Crusoe
 

Pienellä eksoottisella saarella eloisa papukaija, Tiistai, elää omalaatuisten eläinystäviensä kanssa keskellä paratiisia. Tiistai ei kuitenkaan voi lopettaa unelmoimasta, että saisi nähdä maailmaa. 

Kovan myrskyn jälkeen Tiistai ja hänen ystävänsä löytävät rannalta oudon otuksen, Robinson Crusoen. Tiistai tajuaa Crusoen olevan hänen pääsylippunsa pois saarelta. Crusoe myös tajuaa Tiistain ja muiden eläinten olevan hänen tärkein apunsa selviytyäkseen saarella. Se ei kuitenkaan ole aina helppoa, koska eläimet eivät puhu ”ihmistä”. 

Hitaasti, mutta varmasti he alkavat elää yhdessä sulassa sovussa, kunnes eräänä päivänä heidän elämänsä muuttuu, kun kaksi julmaa, villiintynyttä kissaa haluaa ottaa saaren haltuunsa. Syttyy taistelu kissojen ja ystävysten välillä, ja Crusoe ja eläimet tajuavat pian ystävyyden todellisen voiman. 

Ohjaus: Vincent Kesteloot, Ben Stassen 

Suomenkieliset äänet: Robinson Crusoe – Joonas Nordman, Tuesday - Petrus Kähkönen, Scrubby - Markku Huhtamo, Rosie - Kristina Vahvaselkä,  Kiki - Raili Raitala, Epi – Susa Saukko, May - Katja Aakkula, Mal - Juhani Rajalin, Carmello - Jukka Voutilainen, Pango - Antti Jaakola

Suomeksi puhuttu 3D-versio!

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com