Liput

Lippuhinnasto

Elokuvat

Normaalielokuva (2D) 10€, 3D-elokuva 12€

Koko perheen/lasten elokuvat alennettuun hintaan: normaali 8€, 3D 10€

Event Cinema -näytökset

Event cinema -esityksien hinta vaihdellen esityksittäin 14 - 23€.
Maksuvälineenä näihin eivät käy elokuvalippuun oikeuttavat yritys-, alennus- ja vapaaliput eivätkä leffa- ja lahjakortit. 

Maksuvälineet

Ostoksesi voit maksaa käteisen lisäksi yleisimmillä pankki- ja sirukorteilla. Emme myy laskulle. 

Meillä käy myös:

- SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteli
- SMARTUM Saldo- korttimaksu
- TYKY Kuntoseteli+
- TYKY Online
- Ticket Mind&Body -korttimaksu
- ePassi (mobiilisovelluksella tai soittamalla). 

Muistathan, että kulttuurisetelit  ja -maksukortit ovat henkilökohtaisia, voit siis maksaa niillä vain oman lippusi. Niillä ei voi maksaa perheenjäsenten tai ystävien lippuja eikä myöskään lahjakortteja, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin eikä mahdollista ylijäävää osuutta hyvitetä. Kulttuurisetelin takana on oltava käyttäjän nimi selkeästi kirjoitettuna, ilman sitä seteliä ei oteta vastaan. Voimme tarkistaa setelin esittäjän henkilöllisyyden tarvittaessa. 

Huomioithan, että Kinotar on yksityinen elokuvateatteri eivätkä esim. Finnkinon tai muiden elokuvateattereiden liput siis käy meillä. 

Verkkokauppa

Voit maksaa liput myös ennakkoon verkkokaupassamme, tutustu toimitusehtoihin! Verkkokaupassa maksettu lippu vaihdetaan oikeaan lippuun lippukassallamme, joten tulethan myös tässä tapauksessa kassan kautta!

Huomioithan, että verkosta voit ostaa liput vain täydellä hinnalla. Mahdolliset lipunhintaan vaikuttavat etuisuudet ym. voimme todentaa vain lippukassalla henkilökohtaisesti asioidessa, siksi nämä etuisuudet saa käyttöönsä vain kassalta lippua ostaessa. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. 

Lippujen varaus

Voit varata haluamaasi näytökseen liput etukäteen klikkaamalla ko. elokuvan sivulta kalenterinäytöstä haluamaasi päivää. Jos kalenterin alapuolelle ilmestyy osta tai varaa -painike, on leffan lippuja varattavissa. 

Nouda varatut lippusi lippukassalta viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua!

Huom. meillä ei ole paikkanumerointia käytössä, joten tiettyä istumapaikkaa ei voi varata!

_______________________________________

Leffakortti

Kerää 10 leimaa korttiin ja saat yhden vapaakäynnin! Yhden elokuvalipun ostosta saat yhden leiman. Kortti on voimassa kuusi kuukautta (sisältäen vapaakäynnin).
(Huom. leffakorttietu ei ole voimassa ns. event cinema -esityksissä (mm. oopperat)!)

Lahjakortit

Elokuvalahjakortteja on myynnissä lippukassallamme 8, 10 ja 12 euron arvoisina ja leffaeväslahjakortteja 5, 5.70  ja 10 euron arvoisina. Lahjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä. (Jos et ilta-aikaan pääse paikalle, ota yhteyttä teatterinhoitajaan,puh. 040 582 6606!)

Meillä käyvät myös Gift4You -lahjakortit, joita on myynnissä esim. R-kioskeilla ja K-ketjun kaupoissa. 

 

AVOINNA

Lippukassa avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen leffan alettua. Näytösten aikana auki vaihtelevasti. 

Ks. päivän näytösajat viikko-ohjelma -sivulta. 

Huom. FINNKINOn liput ja lipputuotteet eivät käy meillä! 
Emme kuulu ko. ketjuun. 

|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinotar / Lippukassa /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com