Siirry sisältöön

Miten sitä pitäisi olla?

No, iloisella mielellä ja rennosti toisetkin huomioiden on ihan hyvä! Muutama vihje tässä kuitenkin:

 

Puhelimet ja tabletit

Leffan alettua tottakai puhelin on äänettömällä, mutta haluatko, että kaikki huomaavat sinun nauttivan älypuhelimesi  tai tablettisi seurasta leffan aikanakin ja jopa pystyvän lukemaan/näkemään mitä tehden? Pimeässä salissa se pienikin näyttö nimittäin näkyy ja saa sinutkin loistamaan kuin majakka ihan sinne takariviin saakka!  Uups...

Valkokankaan tapahtumien kuvaaminen muuten on tekijänoikeuslain nojalla kielletty, siis tekijänoikeusrikos! Asian huomatessaan henkilökunta voi jopa takavarikoida laitteen ja tehdä ilmoituksen poliisille. Tämä koskee siis myös sitä meille kaikille niin rakasta älypuhelinta.

 

Leffaeväät

Toiset tykkää, toiset ei. Meilläkin myydään naposteltavaa, mutta vahvasti suosittelemme jättämään pitsojen, hampurilaisten ja ylipäänsä lämpimien ja voimakkaasti tuoksuvien ruokien syönnin muuhun aikaan ja paikkaan. Alkoholijuomatkaan eivät kuulu leffasaliin. 

 

Käyttäytyminen

Kaikki salissa olijat ovat leffan katselustansa maksaneet, leffan alettua keskitytään siis katsomaan sitä ja annetaan muidenkin keskittyä. Jätetään kommentointi ja keskustelu leffan jälkeiseen aikaan.

Ja WC. Sinne pääsee toki leffankin aikana, mutta teethän reissun sulavan huomaamattomasti hiljaa hiipien? Ovia voi paiskoa mennen tullen palatessa sitten vasta kotona.

Eikä siitä selkänojan potkijasta varmaan kukaan tykkää...

Henkilökunta kyllä tarkkailee saleja leffankin aikana, mutta emme koko aikaa ole näkemässä ja kuulemassa. Jos siis huomaat häiritsevää käytöstä, siitä saa sanoa itse häiriön aiheuttajallekin ja/tai tulla rohkeasti kertomaan henkilökunnalle!

Ja vielä: roskat! Kiitos mielellään leffan jälkeen kukin kuljettaa omat roskansa roska-astiaan ja pullot/tölkit niiden omaan keräysastiaan, ihanaa! Mutta jos ei millllääään jaksa, niin älä nyt ainakaan sinne penkin alle niitä piilota, jätä vaan reilusti näkyville. Siitä ne on huomattavasti helpompi sitten jonkun toisen siivota.