Lippukassa avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen leffan alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen leffa alettua.

Ohjelmistomme tehdään alan käytännön mukaisesti leffaviikoksi (pe-to) kerrallaan aina maanantaisin ja julkaistaan nettisivuillamme tiistain aikana.

 

Lippuhinnasto

Elokuvat

Voimassa 1.9.2019 jälkeen alkavissa elokuvissa toistaiseksi: Lipunhinta voi olla korkeampi elokuvakohtaisesti, mm. pitkissä elokuvissa. Muutokset siis mahdollisia. 

  • Normaalielokuva 11€, 3D-elokuva 13€.
  • Koko perheen elokuvat alennettuun hintaan: normaali 9€, 3D 11€

Event Cinema -näytökset

Event cinema -esityksien hinta vaihdellen esityksittäin 14 - 25€.
Maksuvälineenä näihin eivät käy elokuvalippuun oikeuttavat yritys-, sarja-, alennus- ja vapaaliput. 

 

 

Maksuvälineet

Maksathan ostoksesi mieluiten kortilla, meillä käyvät yleisimmät pankki- ja sirukortit. Leffaliput voi ostaa myös nettisivuiltamme verkkokaupastamme. Emme myy laskulle. 

Finnkinon tai muiden elokuvateattereiden liput ja lipputuotteet eivät käy meillä. 

Verkkokauppa

Voit maksaa liput myös ennakkoon verkkokaupassamme. Verkkokaupassa maksettu mobiililippu (QR-koodi) skannataan lippukassallamme, joten tulethan myös tässä tapauksessa kassan kautta!

Huomioithan, että verkosta voit ostaa liput vain täydellä hinnalla. Mahdolliset lipunhintaan vaikuttavat etuisuudet ym. voimme todentaa vain lippukassalla henkilökohtaisesti asioidessasi, siksi nämä etuisuudet saa käyttöönsä vain kassalta lippua ostaessa. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Muista siis huomioida elokuvan ikäraja ennen lipun ostamista!

Kulttuurisetelit

Voit maksaa leffalippusi myös kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Leffaeväitä ei voi maksaa kulttuuriseteleillä-/saldolla.

Vastaanotamme:

- SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Saldo, SmartumPay
- TYKY Kuntoseteli+ ja  TYKY Online
- Edenredin maksukortit sekä mobiilimaksu
- ePassi, puhelinnumeroveloituksella.

Muistathan, että työnantajaltasi saadut kulttuurisetelit  ja -maksukortit on tarkoitettu vain omaan käyttöösi ja voit siis maksaa niillä vain oman lippusi. Niillä ei voi maksaa perheenjäsenten tai ystävien lippuja eikä myöskään lahjakortteja, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin. Seteleistä ei anneta rahaa takaisin eikä mahdollista ylijäävää osuutta hyvitetä. Kulttuurisetelin takana on oltava käyttäjän nimi selkeästi kirjoitettuna, ilman sitä seteliä ei oteta vastaan. Voimme tarkistaa setelin esittäjän henkilöllisyyden tarvittaessa. 

Voit saada kulttuurisetelillesi tai -saldollesi puoli vuotta lisää käyttöaikaa vaihtamalla sen "Kulttuurilippuun". Aikaa ei voi pidentää. 

Lippujen varaus

Voit varata haluamaasi näytökseen liput etukäteen nettisivuiltamme niihin elokuviin, joiden esitysajat ovat näkyvillä. Meillä ei ole paikkanumerointia käytössä, joten tiettyä istumapaikkaa ei valitettavasti voi varata.

Lahjakortit

Lahjakortteja on myynnissä sekä lippukassallamme että verkkokaupassamme. Lahjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä.

Meillä käyvät myös Gift4You -lahjakortit, joita on myynnissä esim. R-kioskeilla ja K-ketjun kaupoissa. 

Sarjaliput

Sarjalippuja on myynnissä tällä hetkellä neljän lipun pakettina, hintaan 38 euroa! Sarjaliput ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä (aikaa ei voi pidentää). 

Leffakortti

Kerää 10 leimaa korttiin ja saat yhden vapaakäynnin! Yhden elokuvalipun ostosta saat yhden leiman. Kortti on voimassa kuusi kuukautta (sisältäen vapaakäynnin). Leffakorttietu ei ole voimassa ns. event cinema –esityksissä. mm. oopperat.