Liput voit hankkia joko verkkokaupasta tai suoraan kassalta. Meiltä löytyy myös leffaeväät, makeiset, popparit, snacksit ja juomat!

Lippukassa avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen leffan alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen leffa alettua. Salin ovet aukaistaan yleensä noin puoli tuntia ennen elokuvan alkua. 

Ohjelmistomme tehdään alan käytännön mukaisesti leffaviikoksi (pe-to) kerrallaan aina maanantaisin ja julkaistaan nettisivuillamme tiistain aikana.

 

Lippuhinnasto

Elokuvat

Voimassa 1.9.2019 jälkeen alkavissa elokuvissa toistaiseksi: Lipunhinta voi olla korkeampi elokuvakohtaisesti, mm. pitkissä elokuvissa. Muutokset siis mahdollisia. 

  • Normaalielokuva 11€, 3D-elokuva 13€.
  • Koko perheen elokuvat alennettuun hintaan: normaali 9€, 3D 11€

Event Cinema -näytökset

Event cinema -esityksien hinta vaihdellen esityksittäin 14 - 25€.
Maksuvälineenä näihin eivät käy elokuvalippuun oikeuttavat yritys-, sarja-, alennus- ja vapaaliput. 

 

 

Maksuvälineet

Maksathan ostoksesi mieluiten kortilla (lähimaksulla), meillä käyvät yleisimmät pankki- ja sirukortit. Laskulle emme myy. 

Finnkinon tai muiden elokuvateattereiden liput ja lipputuotteet eivät käy meillä. 

Verkkokauppa

Voit maksaa liput myös ennakkoon verkkokaupassamme. Verkkokauppa sulkeutuu tuntia ennen näytöksen alkua. Verkkokaupassa maksettu mobiililippu (QR-koodi) skannataan ovella tai lippukassallamme, joten ota liput esille jo valmiiksi!

Huomioithan, että verkosta voit ostaa liput vain täydellä hinnalla. Mahdolliset lipunhintaan vaikuttavat etuisuudet ym. voimme todentaa vain lippukassalla henkilökohtaisesti asioidessasi, siksi nämä etuisuudet saa käyttöönsä vain kassalta lippua ostaessa. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Muista siis huomioida myös elokuvan ikäraja ennen lipun ostamista!

Huom. Verkkokauppaostoksesta saat sähköpostiisi erillisinä, omina lähetyksinään kuitin sekä ostamasi lipun tai lahjakortin (ostokset joskus saattavat sujahtaa roskapostikansioon).

Kulttuurisetelit

Voit maksaa leffalippusi (ei eväitä) myös kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Vastaanotamme:

- SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Saldo, SmartumPay sekä verkkokaupassa Smartum Checkout.
- TYKY Kuntoseteli+
- Edenredin maksukortit sekä mobiilimaksu
- ePassi, puhelinnumeroveloitus kassalla
- Eazybreak.

Huom! Kulttuuriseteleillä ja -korteilla voit ostaa elokuvalippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi.  Verohallinnon ohjeet.  

Voit saada kulttuurisetelillesi tai -saldollesi puoli vuotta lisää käyttöaikaa vaihtamalla sen henkilökohtaiseen "Kulttuurilippuun". Aikaa ei voi pidentää. 

Lippujen varaus

Lippujen varaus ei toistaiseksi ole käytössä. 

Lahjakortit

Lahjakortteja on myynnissä sekä lippukassallamme että verkkokaupassamme. Lahjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä.

Meillä käyvät myös Gift4You -lahjakortit, joita on myynnissä esim. R-kioskeilla ja K-ketjun kaupoissa. 

Sarjaliput

Sarjalippuja on myynnissä tällä hetkellä neljän lipun pakettina, hintaan 38 euroa! Sarjaliput ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä (aikaa ei voi pidentää). 

Leffakortti

Kerää 10 leimaa korttiin ja saat yhden vapaakäynnin! Yhden elokuvalipun ostosta saat yhden leiman. Kortti on voimassa kuusi kuukautta (sisältäen vapaakäynnin). Leffakorttietu ei ole voimassa ns. event cinema –esityksissä. mm. oopperat.

--

Huom. Elokuvateattereiden nimissä lähetellään aika ajoin huijausviestejä. 
Pyydämme asiakkaitamme olemaan menemättä lankaan: Kinotar EI MISSÄÄN OLOSUHTEISSA kysele luottokortti- tai pankkitietoja tekstiviesteillä tai sähköpostitse eikä somekanavien kauttakaan! Jos olet antanut maksukorttitiedot väärään paikkaan, on syytä ottaa yhteyttä poliisiin ja tehdä esimerkiksi sähköinen rikosilmoitus osoitteessa https://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus.