Siirry sisältöön

Anniskelunäytökset

Anniskelunäytökset

Aulatiloissamme voi nautiskella lasillisen ennen mitä tahansa elokuvaa, mutta vain K18-anniskelunäytöksissä juoman voi viedä saliin. 

Elokuvanäytökset, joissa voi elokuvan aikana salissa nautiskella meiltä ostettuja alkoholijuomia ovat aina vain täysi-ikäisille eli 18 vuotta täyttäneille ja merkitty ohjelmistoon K18-anniskelunäytös -merkinnällä. 

Tämä vaatimus perustuu alkoholilakiin.

Elokuva on siis sama kuin tavallisissakin näytöksissä, mutta anniskelun takia näytöksen ikäraja on K18, riippumatta itse elokuvan ikärajasta. 

Omia alkoholipitoisia juomia meille ei tietenkään saa tuoda ei anniskelu- eikä muihinkaan näytöksiin. Salit ja aula ovat anniskelualuetta.

Varauduthan anniskelunäytökseen tullessasi ja/tai alkoholituotteita ostaessasi todistamaan ikäsi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. 

Anniskelunäytöksiä järjestetään sopivista elokuvista muutamana iltana viikossa saleissa 2 ja 3. Saleista toki saa kesken elokuvan käydä wc-tiloissa tai noutaa lisää evästä tai juotavaa, mutta pääosassa on kuitenkin elokuva. Älä tule elokuviin humaltumaan.

Meiltä löytyy myös alkoholitonta olutta ja siideriä.