Siirry sisältöön

Lippukassa

Liput voit hankkia joko verkkokaupasta tai suoraan kassalta. Meiltä löytyy myös leffaeväät, makeiset, popparit, snacksit ja kylmät sekä kuumat juomat!

Lippukassa avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäisen näytöksen alkua ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua. Salin ovet aukaistaan yleensä noin puoli tuntia ennen elokuvan alkua. 

Ohjelmistomme tehdään alan käytännön mukaisesti leffaviikoksi (pe-to) kerrallaan aina maanantaisin ja julkaistaan nettisivuillamme tiistain aikana.

Lippuhinnasto

Elokuvat

Voimassa 1.9.2019 jälkeen alkavissa elokuvissa toistaiseksi: Lipunhinta voi olla korkeampi elokuvakohtaisesti, mm. pitkissä elokuvissa. Muutokset siis mahdollisia. 

  • Normaalielokuva 11€, 3D-elokuva 13€.

  • Lasten elokuvat alennettuun hintaan (katsojan iästä riippumatta): normaali 9€, 3D 11€

Event Cinema -näytökset

Event cinema -esityksien hinta vaihdellen esityksittäin 14 - 25€.
Maksuvälineenä näihin eivät käy elokuvalippuun oikeuttavat yritys-, sarja-, alennus- ja vapaaliput. 

Maksuvälineet

Maksathan ostoksesi mieluiten kortilla (lähimaksulla), meillä käyvät yleisimmät pankki- ja sirukortit. Laskulle emme myy. 

Finnkinon tai muiden elokuvateattereiden liput ja lipputuotteet eivät käy meillä. 

Verkkokauppa

Voit maksaa liput myös ennakkoon verkkokaupassamme. Verkkokauppa sulkeutuu tuntia ennen näytöksen alkua. Verkkokaupasta ostettu mobiililippu (QR-koodi) skannataan ovella tai lippukassallamme, joten ota lippu esille jo valmiiksi!

Huomioithan, että verkosta voit ostaa liput vain täydellä hinnalla. Mahdolliset lipunhintaan vaikuttavat etuisuudet ym. voimme todentaa vain lippukassalla henkilökohtaisesti asioidessasi, siksi nämä etuisuudet saa käyttöönsä vain kassalta lippua ostaessa. Jos siis käytät lipun maksamiseen esim. ammattiliiton etua tai kulttuurietua, voit varata lipun verkkokaupasta ja hoitaa maksun kassalla. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Muista siis huomioida myös elokuvan ikäraja ennen lipun ostamista!

Huom. Verkkokauppaostoksesta saat sähköpostiisi erillisinä, omina lähetyksinään kuitin sekä ostamasi lipun tai lahjakortin (ostokset joskus saattavat sujahtaa roskapostikansioon).

Lippujen varaus

Verkkokaupassa ostotapahtuman maksutavoissa on vaihtoehtona "Varaa liput". Käytä tätä, kun sinulla on esim. lipunhintaan vaikuttavia etuuksia, joita verkkokaupassa ei voi hyödyntää. 

Kulttuurisetelit

Voit maksaa leffalippusi (ei eväitä) myös kulttuuriseteleillä ja -maksukorteilla. Vastaanotamme:

- SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteli, SmartumPay sekä verkkokaupassa Smartum Checkout.
- Edenredin maksukortti sekä mobiilimaksu
- ePassi (puhelinnumeroveloituksella kassalla), mobiilisovelluksella tai verkkokaupassa.

Huom! Kulttuuriseteleillä ja -korteilla voit ostaa elokuvalippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöösi.Verohallinnon ohjeet.

Voit saada kulttuurisetelillesi tai -saldollesi vuoden lisää käyttöaikaa vaihtamalla sen henkilökohtaiseen "Kulttuurilippuun". Aikaa ei voi pidentää. 

Lahjakortit

Lahjakortteja on myynnissä sekä lippukassallamme että verkkokaupassamme. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Sarjaliput

Sarjalippuja on myynnissä kassalla ja verkkokaupassamme, tällä hetkellä viiden lipun pakettina, hintaan 50 euroa! Sarjaliput ovat voimassa kuusi kuukautta ostohetkestä (aikaa ei voi pidentää). Viiden lipun paketin (5x10€) sarjaliput käyvät ostopäivän jälkeen kaikkiin 10 - 14 euroa maksaviin elokuviin.

Leffakortti

Kerää 10 leimaa korttiin ja saat yhden vapaakäynnin! Yhden elokuvalipun ostosta saat yhden leiman. Kortti on voimassa kuusi kuukautta (sisältäen vapaakäynnin). Leffakorttietu ei ole voimassa ns. event cinema –esityksissä, mm. oopperat.

--

Huom. Elokuvateattereiden nimissä lähetellään aika ajoin huijausviestejä.
Kinotar EI KOSKAAN kysele luottokortti- tai pankkitietoja tekstiviesteillä tai sähköpostitse eikä somekanavien kauttakaan! Jos olet antanut maksukorttitiedot väärään paikkaan, on syytä ottaa yhteyttä poliisiin ja tehdä esimerkiksi sähköinen rikosilmoitus osoitteessa https://www.poliisi.fi/rikokset/sahkoinen_rikosilmoitus.