Siirry sisältöön

Yksityisnäytökset

Yksityisnäytös

Elokuvan voi katsoa myös itsekseen tai omalla porukalla!

Yksityisnäytöksen hinta meillä ohjelmistossa olevasta tai hiljattain olleesta elokuvasta on tällä hetkellä minimihinnaltaan 220 euroa. Tuohon hintaan sisältyy 20 katsojaa.

Voimme hankkia elokuvia myös ihan teitä varten esitykseen, mutta hinta on silloin korkeampi, koska kustannukset meillekin sitä ovat. 

Jos olette kaikki täysi-ikäisiä eli yli 18-vuotiaita, voi näytös olla myös anniskelullinen eli voitte nautiskella näytöksessä meiltä ostettuja alkoholituotteita. Omia alkoholijuomia ei saa tuoda. 

Yksityisnäytökset esitetään pääsääntöisesti salissa 3, jossa on 26 mukavaa ja erityisen hyvän väristä tuolia. Istuintarpeen kasvaessa muutkin salit ovat toki mahdollisia. 

Jotta ehdimme saada elokuvan esityskuntoon, otathan hyvissä ajoin yhteyttä, minimissään ja vähintäänkin kaksi arkipäivää ennen toivottua esitysaikaa, mutta mieluusti ainakin viikkoa aiemmin.

Yksityisnäytöksen esitysajankohtaan vaikuttaa toki aina muu ohjelmistomme. Teemme perjantaisin alkavan ohjelmistomme aina elokuvaviikoksi (pe-to) kerrallaan edeltävänä maanantaina.

Yksityisnäytösasioissa soita suoraan Merville, puh. 040 582 6606. 

(sivu päivitetty 14.2.2023)