Siirry sisältöön
Aquaman and the Lost Kingdom

Seuraavat näytökset

Ohjaaja James Wan ja itse Aquaman, Jason Momoa—sekä Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman—palaavat kaikkien aikojen tuottoisimman DC-elokuvan jatko-osaan “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Black Manta, jonka ei onnistunut kukistaa Aquamania ensimmäisellä kerralla, haluaa edelleen kostaa isänsä kuoleman eikä kaihda keinoja tuhotakseen Aquamanin lopullisesti. Tällä kertaa Black Manta on entistäkin vahvempi vihollinen käyttäessään apunaan myyttistä Mustaa kolmikärkeä ja sen sisältämää ikivanhaa pahuuden voimaa. Aquaman ryhtyy taisteluun pyytäen yllättäen avukseen vangitun veljensä Ormin, Atlantiksen entisen kuninkaan. Heidän tulee unohtaa vanhat kaunansa ja käydä yhteistyöhön suojellakseen valtakuntaansa ja pelastaakseen Aquamanin perheen—ja koko maailman—peruuttamattomalta tuholta.

Ensimmäisen elokuvan rooleihinsa palaavat samat tähdet: Jason Momoa on Arthur Curry/Aquaman, joka yrittää nyt tasapainotella niin Atlantiksen kuninkaan kuin isän rooleissa; Patrick Wilson on Orm, Aquamanin velipuoli ja arkkivihollinen, jonka on nyt omaksuttava uusi rooli veljensä vastahakoisena liittolaisena; Amber Heard on Mera, Atlantiksen kuningatar ja kruununperijän äiti; Yahya Abdul-Mateen II on Black Manta, joka on entistäkin omistautuneempi kostamaan isänsä kuoleman tuhoamalla Aquamanin, tämän perheen ja koko Atlantiksen; ja Nicole Kidman on Atlanna, tulisieluinen johtaja ja soturin sydämellä varustettu äiti. Rooleihinsa palaavat myös Dolph Lundgren, joka on kuningas Nereus, ja Randall Park, joka on tri Stephen Shin.

Elokuvan “Aquaman and the Lost Kingdom” on ohjannut James Wan ja tuottaneet Peter Safran, Wan ja Rob Cowan. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Galen Vaisman ja Walter Hamada.

David Leslie Johnson-McGoldrickin käsikirjoitus perustuu tarinaan, jonka ovat kehitelleet James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick sekä Jason Momoa & Thomas Pa’a Sibbett ja jonka pääosassa on Paul Norrisin ja Mort Weisingerin luoma DC-hahmo Aquaman.

Ohjaaja Wanin ensiluokkaiseen ”Aquaman”-työryhmään kuuluvat seuraavat alansa taitajat: elokuvaaja Don Burgess (“Kirottu 2”), tuotantosuunnittelija Bill Brzeski (“Jumanji: The Next Level”), leikkaaja Kirk Morri (“Fast & Furious 7”), säveltäjä Rupert Gregson-Williams (“Wonder Woman”) ja musiikkituotannon johdossa Michelle Silverman (“Malignant”). Tehosteista vastaa Nick Davis (“Titaanien taistelu” -elokuvat, “The Dark Knight”) ja pukusuunnittelusta Richard Sale (“Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, “Ready Player One”).

Warner Bros. Pictures esittää Atomic Monster/Peter Safran -tuotannon, James Wanin elokuvan “Aquaman and the Lost Kingdom”, joka saa ensi-iltansa maailmanlaajuisesti alkaen 20. joulukuuta 2023; ympäri maailmaa elokuvan levittää Warner Bros. Pictures.